Om sidan

I denna blogg ger jag enbart min personliga åsikt. Det är inte en åsikt som står för de föreningar eller förbund jag är eller ev blir medlem i.
Just nu är jag Ordförande i Pingvin RC.
Mina favoritlag är naturligtvis Pingvin RC men också Wasps!

lördag 2 juli 2016

Jaha lördagkväll!!!

Ja då drog rugbylördagen över oss som en lastbil i hög fart!
Svenska 7's herrlandslaget verkar köra över motståndet och har vunnit sina tre matcher! Håller tummarna inför imorgon!
B-lagsmatchen började olustigt utan Domare.... Tack Tom Tananivalu aka "god" för att du löste situationen på plan och med en lite förvirrad ordförande.
Matchen mot Kalmar blev tuff då många saknades men en del ihärdiga och duktiga spelare hjälpte till men också roligt att se våra U18 kliva in och göra ett bra jobb! Skulle vilja tacka alla i laget men framförallt denna gången så går tacket till ett par spelare som inte satt sin fot på en rugbyplan på ett par år men som vi gärna ser där igen :) Jacob Olsson och Jonathan Kvist. Också ett speciellt tack till Tim Schumacher som visar vad rugby är för oss alla!!
Våra U10 fick visa upp sina färdigheter mellan matcherna tillsammans med MRC U10
Stort tack och bra kämpat!!!
1stXV matchen MIT Hammarby var en nervkittlande match med trevande inledning där lagen kände på varandra för att senare tas över av ett hungrigt och aggressivt Hammarby för att i slutet vändas och med en målspark på övertid och vinnas av Pingvin med 27-26.
Tack Hammarby för en trevlig men alldeles för nervös match!

Imorgon kommer en mer personligt inlägg och vy från rugbydagen och vad som händer bakom kulisserna.... Skall bara samla tankarna och lugna nerverna...
Ha en riktigt skön lördagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar