I denna blogg ger jag enbart min personliga åsikt. Det är inte en åsikt som står för de föreningar eller förbund jag är eller ev blir medlem i.

Hehe råkade trycka översätt i FB och då blev matchrapporten såhär... Ganska roligt!!!

Matcha rapport
Getingar snävt förlorar på kingsholm 13-10
Geting " springa av sex successiva vinner kom till ett slut, mot en bestämd gloucester sida som gjorde mot bakgrund av en serie av skador och var förtjänade vinnare.
Hem sidan dominerade den första halvan och ledde 10-3 på paus. Christian wades lysande 42 nd-minut försöka tillverkade den mest minnesvärda ögonblick för getingar innan greig laidlaw landade ett straff med 24 minuter kvar att spela, som visade sig vara den avgörande betyg.
I den sista omgången av spelet, jimmy gopperth jobbade sig till potentiella släpp mål intervall för att försöka tjäna lottningen, men fortfarande 30 m ut hans spark gick agonisingly bred. Den förlorande bonus punkt håller getingar på tredje plats, två punkter över northampton efter deras vinna i saracener, tre framför leicester, som spelar exeter på söndag, och fem tydligt av gloucester, försäljning och harlequins, i sjätte, sjunde och åttonde platser, Alla påkopplade 38 poäng!
Hem sidan gick vidare i fjärde minut efter tidig innehav ledde till ett straff på getingar 22, ger greig laidlaw de enklaste av sparkar på goal.
Från återuppta getingar konstruerat en lovande attack, med rob miller hitta sin väg in i gloucester 22 innan spela stoppades på grund av en skada till hemmet backen rob kock. Efter flera minuter uppmärksamhet, det var kul att se honom på fötter igen, men han behövde ersättas med billy burns.
Spela igång igen med en getingar scrum mittfältet, på 22. snabb innehav var flyttade till vänster där frank halai slår en försvarare innan den stannade bara kort av linjen. Gloucester vann en omsättning på fördelning och kunde klart för säkerhet.
Flera minuter av gloucester tryck nästan tog med ett försök när james krok är lång pass var för hög för charlie sharples, som var i rymden ut brett till höger. En annan gloucester attack slutade med en dominoeffekt, bara kort av geting " linje.
Trycket så småningom sa när richard hibbard kraschade över för ett försök nästa till inlägg i den 18: e minut. Konverteringen låg en formalitet för greig laidlaw, ger hans sida en 10-0 ledning.
Getingar återvände till gloucester 22 efter nathan hughes samlat in en lång spark och flyttade bollen ut till höger. Rob miller igen gjort försvar-senaste stick innan att bli stoppade några meter kort i högra hörnet. När spela var flyttade tillbaka över fältet, wasps vann ett straff och jimmy gopperth är framgångsrik sparka satte dem på resultattavlan.
Getingar var oförmögna att bygga mycket kontinuitet och förblev fast på deras territorium, med hem sidan kommer nära ett andra försök, när en annan passera misslyckats med att hitta charlie sharples ut på högerkanten. Nathan hughes vid ner i mitten av fältet äntligen lyfte belägringen. Han hade dan robson i stöd som han gick in i gloucester hälften men gloucester är försvar hade passet, så han var tvungen att prova en chip framåt, som var rakt ut mot fotbollssupportrar.
En minut innan halvtid, med getingar försöker spela sig ur sitt eget territorium, dom gick ett straff 35 meter bort. Laidlaw var oväntat från målet när de lämnar halvtid betyg på 10-3. det hade varit en frustrerande första 40 för getingar, som hade varit på bakre foten i hela och inte varit tillåtet att producera rugby som hade vunnit dem sex I rad.
Två minuter efter pausen, wasps exploderade i livet med ett ärorikt försök av christian wade efter bollen flyttades snabbt ut till höger. Wade fick bollen på halva vägen, slå en försvarare, sen påskyndade bort, hoppa genom en annan ta itu med, för att gå över mellan inlägg, med ens hem fans applåderade. Jimmy gopperth är konvertering riktat saker på 10-10.
Efter en till stor del händelselös period av spela, gloucester gick tillbaka efter 56 minuter med en laidlaw straff från framför inlägg. Spelet fortsatte att en vara en mycket stopp-start-affären, med ingen sida om någon talförhet eller kontroll. Det var också förändras genom en rad skador till gloucester spelare, med paddy mcallister och billy burns både tyvärr stretchered utanför planen.
Tretton minuter från tid, wasps sätta ihop deras bästa period av bibehållen innehav, går igenom många faser innan det frustrerat kom till ingenting som de var straffas på uppdelning, inne i gloucester 22.
Fyra minuter senare, wasps påfördes när de försökte stoppa gloucester kör lineout, 40 meter bort. Laidlaw gick för inlägg, men hans spark tappade bara brett till höger.
Frank halai utfört ett bra fotarbete millimetrar från vänster touchline, att starta en annan getingar attack. Ersättare alex rieder är kraftfull sprack tog in dem i gloucester 22 men de misslyckades med att få bollen till utrymmet ut brett och tappade bollen i kontakt.
I sista minuten, wasps vann ett straff och gopperth hittade touch, i gloucester 22, men bollen var spillt på lineout. Getingar stal scrum och arbetat sig igenom en rad olika stadier att fastställa gopperth upp för en droppe på mål, men hans spark gick brett och geting " homerun kom till ett slut.