Om sidan

I denna blogg ger jag enbart min personliga åsikt. Det är inte en åsikt som står för de föreningar eller förbund jag är eller ev blir medlem i.
Just nu är jag Ordförande i Pingvin RC.
Mina favoritlag är naturligtvis Pingvin RC men också Wasps!

onsdag 30 mars 2016

Utvecklingsansvarig förbundet

Sista dagen imorgon att söka platsen!!!


Utvecklingsansvarig Svenska Rugbyförbundet
2016-03-29 17:52
Svenska rugbyförbundet söker en utvecklingsansvarig som är ansvarig för rekrytering, spelarutveckling och utbildning. Tjänsten är en heltidstjänst med start 1 maj 2016.
  • Uppdaterad: 2016-03-29 17:54

Integritet-passion-solidaritet-disciplin-respekt är rugbyns världsomspännande värderingar. De är internationellt erkända och är unika för rugbysporten. För våra föreningar och dess medlemmar anses det vara en självklarhet att känna till dessa och aktivt arbeta för att leva upp till dem. Vi ska dessutom verka för att dessa ger avtryck även utanför sporten. Svenska Rugbyförbundet har 3 st distrikt och 48 st medlemsföreningar. I dessa finns tillsammans ca 4500 aktiva spelare och vi växer ständigt. Svenska rugbyförbundets verksamhet är i huvudsak ideell och förlitar sig därför i stor utsträckning på ideella krafter men har idag två anställda som ska driva sportens utveckling och den dagliga administrationen.
Som utvecklingsansvarig ansvarar du för att leda utvecklingsarbetet inom svensk rugby. Tjänsten innebär att du har ett huvudansvar för att leda och koordinera våra rekryteringsprojekt, planera våra utbildningar och vara ansvarig för elitutvecklingsverksamheten. Du är arbetsledare åt våra regionala utvecklingskonsulenter och ansvarar för organisation och utveckling av våra ideella ledare i talangutvecklingsprogram och akademier.
Vi söker dig som är har flera års erfarenhet av idrottsledarskap, särskilt för barn och unga. Du är väl bekant med idrottens organisation och har goda ledaregenskaper. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift då du har regelbunden kommunikation med våra internationella förbund.
Då mycket av ditt arbete är förlagt ute i verksamheten innefattar tjänsten arbete på annan ort och därtill resande. Även helgtjänstgöring ingår. Du trivs med ett omväxlande arbete och vi värdesätter att du är ansvarstagande, serviceinriktad och har kapacitet att ha bred kontroll på verksamheten. Vi anser vidare att det är av stor vikt att ditt arbete genomsyras av rugbysportens värdegrund.
 
Utvecklingsansvarig Svenska rugbyförbundet, 100% med start 1 maj 2016. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 
Ansökan ska vara Svenska Rugbyförbundet till handa senast den 31 mars 2016; ansokan@rugby.se
För mer information kontakta Madeleine Lahti, ordförande 073-5709728, ordf@rugby.se
Välkommen med din ansökan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar