Om sidan

I denna blogg ger jag enbart min personliga åsikt. Det är inte en åsikt som står för de föreningar eller förbund jag är eller ev blir medlem i.
Just nu är jag Ordförande i Pingvin RC.
Mina favoritlag är naturligtvis Pingvin RC men också Wasps!

onsdag 30 mars 2016

Rugbyföreningar sök bidrag!!!

    
Svenska rugbyförbundet

Idrottslyftet 2016

2016-03-30 20:57
Nytt år betyder också nytt Idrottslyftsår och vi kan nu glädja Sveriges rugbyföreningar med att Idrottslyftsapplikationer i ert IOL nu är öppnad. Ansökningstiden slutar 1 september 2016, men vi handlägger löpande era projekt. 
  • Uppdaterad: 2016-03-30 21:02

För fria projekt har Svenska Rugbyförbundet avsatt 100,000 kronor till föreningarnas förfogande för projekt som inte inryms av centrala projekt, såsom barnrugbyledarutbildningen, deltagande i föreningenskonferensen, Get into Rugby m.fl. Exempel på fria projekt kan vara vissa typer av skolsamverkansprojekt, även om de med fördel söks via ert DF, olika projekt för att rekrytera och behålla unga i verksamheten som utövare eller ledare. Vi vill att era projektbeskrivningar innehåller något extra, utöver vad som kan betraktas som ordinarie föreningsverksamhet och som gynnar barn- och ungdomar i föreningen och som ligger i linje med vår Långsiktiga Utvecklingsmodell (LUM) som ni finner här.

 

Ni söker som vanligt via applikationen i ert Idrottonline. Föreningar som ännu inte återrapporterat sina projekt för 2015 kommer inte att beviljas nya medel innan föregående år är rapporterat. Ni kommer även att bli kontaktade av SRF om detta.

 

Har ni frågor eller vill veta mer om Idrottslyftet eller kanske bolla era projektidéer, tveka inte att kontakta Per Gjörloff, Svenska Rugbyförbundet på mejl per.gjorloff@rugby.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar