Om sidan

I denna blogg ger jag enbart min personliga åsikt. Det är inte en åsikt som står för de föreningar eller förbund jag är eller ev blir medlem i.
Just nu är jag Ordförande i Pingvin RC.
Mina favoritlag är naturligtvis Pingvin RC men också Wasps!

måndag 21 mars 2016

Referat från dansk rugbys hemsida

hämtat direkt från rugby.dk


U18 SVE (udv.) v DAN 12-44


Så er der mere information fra søndagens testkamp i Trelleborg.
Endnu engang stort tillyke til U18 drengene, deres trænere & ledere!
Søndagens kamp mod Sveriges U18 udviklingshold var en rigtig god oplevelse. Der blev udvist fairplay hele vejen igennem og truppen er fortsat skadesfri. Det var den perfekte optakt til EM om 14 dage.
Kampen blev spillet hos Pingvin RC i Trelleborg i 4 halvlege á 17,5 min. Kampen blev dømt af Mike Vestorp, der lige er vendt hjem med sin fløjte fra Las Vegas Sevens.
1. SVE v DAN 0-17
Forsøg af Tony Mammen, Oliver Taylor og Kristoph Felix.
Scoringen til 0-15 kom efter at svenskerne fik bolden fra en klynge på egen 5 m., men Kristoph var vågne og fik fat i en tabt svensk aflevering. Rune Kristensen sparkede over.
2. SVE v DAN 0-27
Forsøg fra Tore Jensen efter en fantastisk off-load fra Rune Kristensen og forsøg fra Thorbjørn Vestergaard.
3. SVE v DAN 7-34
Svenskerne scorer til 7-27 og Tony Mammen scorer til 7-32 (omsat af Rune Kristensen).
Holdleder Jon Jay Neufeld fortæller at svenskerne, der havde en trup på 30 spillere til kampen, stillede i nok stærkeste opstilling i denne halvleg – som altså sluttede uafgjort 7-7.
4. SVE v DAN 12-44
Svenskerne kommer igen først på tavlen med scoring til 12-34, men herefter scorer Rune Kristensen og Oliver Taylor til slutresultatet 12-44. Tony Mammen havde et flot løb over 50 m. inden Oliver fik lagt kampens sidste forsøg.  
Efter kampen roste assisterende landstræner, Stefan Soussan, det danske hold for at spille med god sammenhæng. U23 landstræner, Emad Libis, der i denne weekend hjalp U18 landsholdet, fortæller at den danske klynge var dominerende i den første halvdel af kampen og roste begge hold for en meget fair spillet kamp.
Landstræner Nich Gulris var også meget tilfreds med kampen. “Drengene spillede tålmodigt og var gode til at holde aftalerne. De spillede med en god disciplin og lavede meget få turn-overs”.
Vi sender en stor tak til SRF og det svenske hold for en rigtig god kamp – og til Pingvin for at stille faciliteter til rådighed.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar