Om sidan

I denna blogg ger jag enbart min personliga åsikt. Det är inte en åsikt som står för de föreningar eller förbund jag är eller ev blir medlem i.
Just nu är jag Ordförande i Pingvin RC.
Mina favoritlag är naturligtvis Pingvin RC men också Wasps!

måndag 16 maj 2016

Rugbyhelg

Rugby hela helgen....

I Lördags var det dags att kika på Pingvins B-lag som mötte Lugi i en jämn och spännande match. Väldigt underhållande rugby. dock knep Lugi vinsten med ett försök i slutet och målspark på övertid som gjorde 24-26. Lite olika filmer från matchen ligger nu på :
https://www.youtube.com/watch?v=hpHU2kiLHDU
https://www.youtube.com/watch?v=uvOdaWFj_ik
https://www.youtube.com/watch?v=cUtELjvca54
https://www.youtube.com/watch?v=J3g-16VbOgg

Söndagen hände mycket då jag själv var i Ronneby för damernas andra omgång av Sweden 7´s SM-kval som matchkommisionär, Herrarna var i Partille för deras semifinal i 7´s och våra P18 var i
Köpenhamn för full 15 manna match mot KRA.

Ronneby hade gjort ett väldigt bra arrangemang med många funktionärer och dagen flöt på väldigt bra för alla det enda jag önskar nästa gång är lite mer sol ;)
Dock hade Pingvin damerna inte sin bästa dag men jag vet att de kommer igen till Lördag då det är dags i Trelleborg för 3:dje rundan.
Jag livestreama det mesta och filmerna ligger på:
https://www.youtube.com/channel/UCU6HU2TBD4K3lYVNpSfj4MA

Herrarna hade en tuffare omgång i semifinalen i Partille men gick obesegrade genom även denna omgång.

Pingvins P18 var i Köpenhamn och spelade match mot KRA och ledde i första halvlek med 0-12 men i andra blev det jämnare och tyvärr en liten förlust med slutsiffrorna 26-22 men mycket nyttig match och killarna spelade bra. Filmerna från denna match läggs också upp nu under morgonen
https://www.youtube.com/channel/UCU6HU2TBD4K3lYVNpSfj4MA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar